Om oss

Vi vill erbjuda er en inbjudande konferensmiljö där ni både blir inspirerade, kan slappna av mellan era möten samt äta god mat på våra restauranger. Välkommen att höra av er till oss när det är dags att boka konferens!

Service genomsyrar allt vi gör

Våra team har tre ledord – omtanke, värme och gästnöjdhet. Vår inställning är att inget är omöjligt när vi har som mål att skapa en konferens som motsvarar era förväntningar. Vi jobbar hårt för att ni ska lämna våra konferensanläggningar mer än nöjd och glad över vistelsen.

man-serverar-vin-på-konferenslokal

Boka konferens med övernattning

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra gäster moderna konferenslokaler som är fräscha och lättillgängliga. Ni får uppleva en service i världsklass och en upplevelse ni sent kommer glömma. 

Om ni bokar vår konferens med övernattning kan ni vara trygga med att båda våra konferensanläggningar erbjuder bekväma boenden. Era gäster får en god natts sömn för en komplett uppplevelse.

Båda våra konferensanläggningar, Nova Park och Steningevik Hotell, är certifierade till den högsta nivån i det Europagemensamma hotellklassificeringssystemet Safe Hotels.

Skräddarsydd konferens

När ni bokar konferens hos oss kommer vi tillsammans skräddarsy er vistelse så att den uppfyller era behov och önskemål. Kontakta oss om ni har några frågor gällande oss, eller vill diskutera hur vi kan förverkliga er konferens!