boka-konferens-på-nova-park

Nova Park

Ni är välkomna till vår konferensanläggning Nova Park när ni vill boka konferenslokaler för alla typer av möten och konferenser. Här finns även water lounge spa, och vår personal finns tillgänglig för att hjälpa er boka olika sorters wellnessaktiviteter efter dina önskemål.

Boka konferens på Nova Park

Nova Park är en konferensanläggning som är belägen 12 minuter från Arlanda. Vi har samtliga faciliteter samlade under samma tak för att göra er vistelse så bekväm som möjligt.

Vi välkomnar alla typer av konferenser till vår anläggning – från privata tillställningar till företagsevent.

Vill ert företag boka konferens vid Nova Park är ni välkomna med era önskemål gällande ert event, kickoff, konferenser, firmafester, seminarium eller annan typ av konferens där ni vill samla kollegorna från samma eller olika kontor.

Utöver våra konferenspaket erbjuder vi även härliga spapaket såväl vardag som helg för privatpersoner.

Fräscha konferenslokaler

Vi vet att möteslokalerna är några av de viktigaste förutsättningarna för att ditt möte eller konferens blir lyckad.

På vår konferensanläggning Nova Park i närheten av Arlanda har vi en inbjudande miljö för nya och etablerade möten. Våra konferenslokaler är utrustade med den senaste tekniken och lokalerna är väl genomtänkta för att er konferens ska bli lyckad.

När ni bokar konferens hos oss kommer vi ta hand om er och era gäster på allra bästa sätt.

boka-konferens-nova-park-hotellrum

Utöver våra moderna och fräscha konferenslokaler erbjuder vi även ett avkopplande spa på Nova Park. I vårt spa finner ni utomhusjacuzzi, mosaikbastu, fitnessrum, isbar samt en fem meter hög eldstad.

För alla våra gäster erbjuder vi ett brett utbud av spabehandlingar, så som massage och kroppsbehandlingar. Både för företag och privatpersoner som är i behov av välförtjänt avkoppling.

Låt våra passionerade kockar skapa en matupplevelse utöver det vanliga

På vår konferensanläggning har vi ett passionerat gäng kockar som brinner för sitt arbete, att laga smakrik, näringsriktig och välkomponerad mat. Våra kockar sätter stor prestige i att leverera mat med högsta möjliga kvalitén under er konferens.

Vi vill överträffa era förväntningar under er vistelse. Våra kockar strävar ständigt efter att bli bättre, utvecklas och tummar aldrig på kvalitén. Ni får en matupplevelse utan dess like, en hel ny smakupplevelse.

Under konferensen får ni och era gäster njuta av mat ni kommer minnas länge:

  • Vi lagar crossover mat inspirerat av olika matkulturer
  • Närodlad mat och säsongsprimörer
  • Egenrökta korvar, anka & torsk

Vi vill att varje gäst får en smakupplevelse utöver det vanliga – Välkomna till vår konferens!

Information kring covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och Visitas riktlinjer för att minska smittspridning. Läs mer om hur vi arbetar med säkra möten och konferenser här och hör av er om ni har frågor.

Hör av dig till oss när det är dags att boka konferens. Vi skräddarsyr ert event.