boka-konferens-steningevik

Steningevik

Steningevik konferensanläggning är belägen vid Mälarens vik endast 8 minuter från Arlanda. Bokar ni konferens hos oss kommer vi alltid arbeta hårt för att överträffa era förväntningar.

Steningeviks konferenslokaler

Våra konferenslokaler är ljusa, rymliga och väl genomtänkta. Vi har försett alla våra konferensrum vid Steningevik med teknisk och praktiskt utrustning som garanterat kommer göra er konferens till en succé.

Alla våra konferensrum är utrustade med en projektor, högtalarsystem, wifi och en upplyst glaswhiteboard som underlättar när du håller i din konferens.

På vår konferensanläggning Steningevik har vi olika sorter av konferensrum:

  • Grupprum (för upp till 7 personer)
  • Mindre lokaler (för upp till 20 personer)
  • Större lokaler (för upp till 100 personer)
konferenslokal-i-steningevik

Lugna och fartfyllda aktiviteter under konferensen

Vid Steningeviks konferensanläggning finns det möjlighet för er grupp att ta del av utecklande och roliga aktiviteter.

Ni kan välja mellan lugna aktiviteter eller något mer fartfyllt – Vår engagerade personal delar gärna med sig av tips och idéer på aktiviteter, och ni avgör sedan vad som passar er och er konferens bäst.

På Steningeviks konferensanläggning har vi ett brett urval av aktiviteter så att ni kan hitta något som passar er. Tillsammans med er planerar vi hur vi gör ert besök hos oss så optimalt, lärorikt och roligt som möjligt.

En matupplevelse utöver det vanliga

Våra duktiga kockar på Steningeviks har tidigare drivit en tvåstjärnig Michelin-restaurang. Vi stoltserar därmed med en extra bra matupplevelse under er konferens!

Våra kockars bakgrund gör att de vet vad som krävs för att leverera på högsta nivå och en sensationell smakupplevelse.

Våra sommelier väljer med omsorg ut vin som passar till den mat ni serveras under era konferensdagar hos oss.

boka-konferens-steningevik-nat-och-dryck

Prisvärt boende under din konferens

Bokar ni konferens med övernattning hos oss så ordnar vi med boende för er och era gäster. På Steningevik har vi 61 rum som är fördelade på tre vikar – Ängsvik, Skogsvik och Sandvik samt den nybyggd Villa.

Glöm inte att slappna av mellan era möten, aktiviteter och lärorika presentationer. I våra logirum finns det möjlighet för avkoppling. I våra badrum finns väldoftande produkter från Rituals samt en skön badrock och tofflor. Unna dig en god kopp kaffe, te eller choklad, vattenkokaren står alltid redo. Självklart finns det både hårtork och strykjärn att låna.

Vi följer Visitas och Folkhälsomyndighetens rekommendationer

Har ni frågor om att boka konferens under covid-19 och hur vi arbetar med säkerheten? Hör av er till oss eller läs mer om vårt säkerhetsarbete på denna sida.

Få en offert från en av våra vackra konferensanläggningar. Vi ser till att möta alla era behov så ni kan känna er trygga med att skapa en lyckad konferens.