Säkra möten

Säkerheten är viktig när ni ska boka konferens, inte minst under perioden av covid-19. Båda våra anläggningar Nova Park och Steningevik är certifierade enligt den högsta nivån inom Safe Hotels. Safe Hotels har dessutom utsett Nova Park är till Sveriges säkraste konferensanläggning. Läs mer om vårt säkerhetsarbete nedan.

safe-hotels-visita

Säkra konferenser och säkra möten – så arbetar vi under covid-19

Som medlemmar i Safe Hotels har vi redan en hög medvetenhet kring risker och ett starkt säkerhetsarbate. Sedan pandemins utbrott har vi höjt medvetandet. Naturligtvis följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer och Visitas riktlinjer.

Vi har infört ett antal åtgärder för att kunna erbjuda säkra möten och säkra konferenser under covid-19:

  • Vi informerar alla ankommande gäster om vikten av att alla i gruppen ska vara symptomfria innan ankomst och uppmanar till god handhygien och social distansering.
  • Våra hygien- och städrutiner har utökats, i form av desinficering flera gånger om dagen av sällskapsutrymmen, SPA, allmänna utrymmen, hotellrum och möteslokaler.
  • Vi har anpassat sättet vi serverar frukost och mat och vi serverar gärna ert fika direkt i konferenslokalen.
  • Så långt det går erbjuder vi tidig check-in, så att varje deltagare kan använda sin egen toalett under konferensen.
  • För att sprida ut gästerna har vi separata tider för måltider och erbjuder er att boka en egen matsal till konferensen.
  • Våra konferenslokaler är rymliga och kan inredas så att ni får tillräckligt med utrymme per konferensdeltagare.

Om vårt generella säkerhetsarbete

Vårt säkerhetsarbete innebär i korthet att all personal på våra konferensanläggningar är utbildad inom HLR och första hjälpen. På våra anläggningar finns defibrillatorer. Vi har respekt för att akuta situationer kan uppstå när som helst under dygnet. Därför är våra anläggningar bemannade dygnet runt, så att du kan få hjälp närhelst du behöver. Vår personals målsättning är att ni ska känna er trygga hos oss, från ankomst till dess att ni åker hem från konferensen.

Har ni frågor om att boka konferens? Kontakta oss!

Om ni funderar på hur det fungerar att boka konferens under covid-19 och vill veta mer om säkra konferenser och säkra möten är ni välkomna att kontakta oss.